Take it to the hole


Martina har nu lämnat mig och åkt till P&L med Stina och Terese, och JAA jag är väldigt avis. Fick ont i mitt hjärta när hon ringde igår när Kings of leon spelade. Ikväll spelar 30 seconds to mars och min panik över att jag missar dom är inte ok.
Men istället för att se dom så får jag nöja mig med att stå i kassan på Bauhaus och göra bauhauskort. Det kan faktist också vara rätt spännande....,faktiskt.
'
Imorgon blir det dock lite bättre för då åker jag hem till Skellefteå för en helg fylld med mat och partyyyy!!
Bjuder på lite bilder från förra årets stadsfest.
/Amanda

midsommar

Efter arbetet blev det snabbt att göra sig klar för att sedan bege sig till Louise på jobbet. God mat, trevligt umgänge på 8 pers, vattenpipa, jordgubbar, mycket skratt. En klassisk midsommarafton helt enkelt!
Tack för en trevlig kväll!











SKHLM

YEeeyy! Äntligen en dag då både jag och Martina inte jobbade. Åkte till gallerian i Skärholmen, mest för att handla lite pynt till poolpartyt. Dom har en najs affär där som heter partyland, en sådan saknar jag i skellefteå...
Vilka fester man skulle göra om man hade sånna tillgångar!
Men sen så blev det ju lite annan shopping också, får inte heller glömma att nämna att vi åt lunch på mc donald's....
I förorten äter man kebab.


/Amanda

8 dagar kvar nu barrrra

Laddade precis in bilderna från förra peace & love. Trodde att dom hade försvunnit men de hade tydligen bara legat på en annan kamera än jag trott. Shiiiiiet inte länge kvar nu !=D


Roadtrip ner





Yeee Jay-Z rockade fett!

/Martina


Birka Paradise

Var på kryssning med jobbet i lördags. Riktigt lyckat! Tog knappt några bilder eftersom nästan alla hade med sig en kamera var men kan sammanfatta lite snabbt.
Vi möttes först på båten bredvid Birka för en öl, sedan blev det att gå ombord och en nice middagsbuffé väntade och lite snaps. Efter maten tog vi oss en runda på taxfreen och sedan kunde festen börja. Förfest i chefens svit och sedan en lång natt på dansgolvet!



En liten del av hela Willys-gänget




Spegel i taket, naughty


Vi fick nya namnskyltar som vi skulle ha på oss hela kvällen och tycker lätt min var den bästa! Motiveringen var att jag var en guldklimp de hittat från norrland! ;)

/Martina


TYPISK SVENSK SOMMAR

Vad hände med att det var 25+ förra veckan och nu typ 12? är inte förvånad om man säger så men blir bara på lite dåligt humör... vadfan ska man ha på sig nu då när man ska ut? vinterjackan eller?
'
Aja, idag är jag i alla fall ledig och mina kusiner Sara och Anton är i staden så det blir att åka in och äta middag tillsammans med dom och sedan möta upp Martina och dra till Jens för lite party party! känns som det var länge sedan jag gick ut i sthlm? Sist satte hungern stopp för våra planer (ovanligt).
Men trots att regnet öser ner så är jag redo för en vild utekväll i huvudstaden!
'
Bjuder på lite bilder från grönan då syster var på besök
Vi fick ju självklart inte missa denhär populära dansken Rasmus!
/Amanda

Linkin Park, Stockholm Globen 14 juni 2011

Har suttit länge och funderat på vad jag ska skriva, men får inte fram något som kan beskriva hur jävla bra det var så jag ger upp.
Ni som känner mig och vet hur länge och hur mycket jag tycker om detta band kanske förstår! Jag kan iaf säga att Brad var söt och att jag inte var långt ifårn min man =)=)=)
/Amanda

Martina säger

Om jag säger ….., vad säger du då?

Donken?

Ett ställe som får mig att känna trygghet

TB’s?

Coolt ställe att hänga på om man är cool

30 seconds to mars?

Jared är ju himla het

Blå linjen?

Se upp för den

Bauhaus?

Jag fixar ett bauhauskort till dej på 5 sek, ok?

Utländska?

Källaren i sturekompaniet levererar

Stureplan?

Förorten är bättre

Pappa betalar?

Vem ska betala när pengarna tar slut

Förorten?

Ta ingen skit. Ha alltid ett öga i nacken

Pendeltåg?

Går ej att lita på

Skellefteå?

Skellefteå aik är jätte bra

Summerburst?

En fetjväla fest man inte vill missa

Katt?

Gillar katt

Kax på Max?

Kan leda till mord

Martina?

Kan också leda till mord

¨
/Amanda

livet i en säker förort

Jag vågar ju serriöst snart inte bo här längre. Att inte ens 112 svarar när man ringer, what's up with that? Ska man behöva ligga kvinskuren och våldtagen någon dag utan att få hjälp eller??

Ja men iaf, vi var på väg hem efter att vi storhandlat, en bit upp i backen ser vi en man ligga ner på marken. Hans ögon rullar runt, knallröd i ansiktet, har tydligen ingen känsel i vänstra sidan av kroppen. Vi ringer 112 men ingen svarar?? Det ringer ett jäkla tag, sen ringer vi från Amandas mobil också samtidigt och tillsluuut får vi ett svar. Men då vill ingen skicka en ambulans? Han ligger typ där och dör och han får alltså ingen hjälp. Efter att hans son skrikit på de ett tag så skickar de tillslut en ambulans och förhoppningsvis gick det bra för honom efter det!


Haaalllåååå svaraa???? De kanske har bytt nummer?....

I wanna run away, never say goodbye

Som tidigare nämnt, inge Peace & Love för mig i år. Synd att jag missar 30 sekunder för dom hade jag verkligen verkligen velat se =(
Men för det ska man inte deppa. Blev hur som helst ändå ledig den helgen så då passade jag på att boka biljetter hem till Ske-å och stadsfesten. Vaddå Robyn är ju en hipp tjej?
'
Nu när jag ändå är inne på konserter så kan jag ju passa på att nämna att det bara är 5 dagar kvar tills Linkin P!!!!! Och det känns undeeerbart. Att jag dagen efter kommer stiga upp 04.30 gör mig ingenting, kommer studsa till jobbet och göra bauhauskort som aldrig förr!! JIHOOOOO
22 agusti 2009, Jag och Johanna är taggade på Coldplay
´

/Amanda

På plats nummer 29....

...Adam Tensta!!!

Bläddrade igenom veckorevyn och fann en jobbig artikel på Sveriges sexigaste män.



whyyyyyywhy?


Summerf**kingburst

Helgen måste nog ha varit en av våra times of our lives!
Morgonen började med att vi drog upp persiennerna, solen sken, Amanda slog på musiken och serverade Piña Colada på sängen. Vi drog genast ut på ängarna där festen började med lite fotboll, drickat och musik.
Senare på dagen fick vi besök från gbg och festen kunde äntligen dra igång på riktigt.

Efter några timmar satte vi av mot den fetaste festen vi någonsin kommer ha satt våra små fötter på (sen så varom inte de pPPpP).
Kommer nog aldrig kunna beskriva lyckan under kvällen, hur jäävla taggade vi var och hur satans kul vi hade!!!







breakdance battle


hell yeah we did it!!



koolingar som dricker på perrongen










Bjuder på några videos, stekigt.


Im David Guetta, bitch!

FUUUUUCKKK YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAHHH!!!!!!!!!!!
Mer bilder kommer!

OK, 2 much informatioon!!!

Ja, att det händer saker i vår huvudstad är ju ganska självklart, det bor ju någon mille personer här. Men jag förvånas ändå gång på gång över vad som sker..
Folk blir nerslagna i kön på max så dom dör. Var det om en hamburgare eller? Personer blir knivade, och våldtagna på t-banan, har inträffat några skottlosningar i närheten också där någon blev träffad och dog. En buss kör in i en folkmassa på södermalmstorg.
Någon har tydligen snattat virke från drive in arenan? hur är det möjligt................ endast i botkyrka!!!
'
A-laget nere i centrum sutar aldrig att överraska. En hade en tand som liknade en spik som var en huggtand i mitten längst fram...
Hon berättade att hon var "Fit for fight"
´
Kunderna man träffar dagligen är fan mystiska...
Idag hade en kund en papegojja i koppel? Whats up with that? Btw.. så sket den senare på dess ägares axel.
/Amanda

RSS 2.0