Take a dirty picture for me

Igår var det fest. Idag är det också fest. Vi hoppas på en lika lyckad kväll som gårdagen, som spenderades på Lobby med denna hunk mmmmmmmmmmmmmmmm
Nu är det dags att dra sig till pendeln BYEEEEEEEEEEEE

Today was the day you tried to shut me down

JAHA, då var man arbetslös igen dåå..... eller har kontrakt denna vecka ut på bauhaus. Sen får vi se om dom kallar in mig något. Det blir iaf ett bra avslut med mina kollegor då vi så klart vann tävligen om bauhauskort. Det blir en festlig middag för hela gänget på en liten båt. Ska bli spännande.
'
Det är ju inte så speciellt nödvändigt att vara ledig nu, vädret är ju åt helvete dåligt. Men nu är det lite mindre än 3 veckor kvar tills det bär av mot Rhodos stad! och innan det så finns det mycke som ska fixas eftersom vi åker hem bara någon dag efter att vi kommer hem.
'
I helgen ryktas det om inflyttnings fest för en gammal vän!
Lite semester pix från senaste amerika resan. Charmigt.
/amanda

Rhodos nästa!

Efter många om och men så har vi nu beslutat att i september lämna huvudstaden och åka tillbaka till Skellefteå igen...
Detta är inte för att vi inte trivs eller så utan för att vi känner att det är dags att göra någonting nytt!
'
Men först blir det en 2 veckors semester på Rhodos innan vi åker tillbaka till Skelltown. Just nu känns det så jävla bra för jag har jobbat hårt hela sommaren, och ja det syns i mitt bleka ansikte. Martina är också lika blek och grå som jag så detta kommer bli hur bra som helst!
/Amanda

SL kan köra upp ett pendeltåg i röven

Att stiga upp på morgonen och gå till jobbet och veta att man ska jobba till stängning är en jobbig känsla. Igår hade jag en sådan dag. Egentligen så skulle jag inte jobba men fick en förfrågan att jobba. Även om jag då hade jobbat 7 dagar i rad och var väldigt less så kände jag att... fan,. jag måste ta det. 100% OB är inget man vill tacka nej till.
Men när jag kom tillbaka från min lunch fick jag veta att jag var tvungen att gå vid 2 eftersom jag hade jobbat för mycket den veckan.
Lyckan att få gå hem 2 när man trott man skulle jobba till stängning är obeskrivlig.. jag dog i min säng sedan.
´
Idag är det min lediga dag och då har jag åkt pendeltåg. Satans jävla kuk tåg som aldrig funkar???? Hur kan folk som bor här straffa sig själva varje dag med att sätta sin fot på den??? Blir förbannad. Kommer jag i framtiden att bosätta mig här ska jag ha en lägenhet mitt i stan och mitt jobb 100 m bort. För SL trafiken är ett helvete!
För övrigt så är det min sista vecka på Bauhaus nu =(=(
'
/Amanda

VI VILL UTOMLANDS

Tänkte utnyttja att man kan resa direkt från Arlanda till ett främmande land nu när man bor i Sthlm. Vilken destination är ännu inte bestämd men Grekland och Spanien lockar. Hade inte vart helt fel att åka till usa igen och shoppa på VS. Såg att de fått in en hel del nya grejjer.
Nu när det verkar vara skitväder i hela Sverige så känner vi att de är dags att fly landet.
Såhär stekiga är vi på semester

RSS 2.0