When you see us motherfuckers better know who we are


Väcktes inte av jobbet idag utan av ett väldigt irriterande ljud i trapphuset. Dom håller på att installeta bredband eller nått liknande...
Insåg då att jobbet ej skulle ringa och att jag var ledig. Ville dock inte att denna fina dag skulle gå till spillo, så valde då att ta mej en redig prommis i det fina vädret och upptäcka nya områden här i förorten.
Som tur var fann jag rätt lugna villa kvarter och en kyrka som fick mig att känna mig lite tryggare...
Nu när det börjar bli vår och solen lyser på känner man att en grillad, kryddig köttbit ej vore fel. Tur då att vi upptäckt att det finns en grillring ute på gården. Det var ju bra. Då slipper vi köpa dendär Weber gasol grillen som vi var inne på..
´
Nu ska jag snart steka blodpudding så maten står på bordet när mannen kommer hem!
Bjuder på en cool bild på mig då jag hängde utanför KFC
/Amanda

Saknar min bräda..

Påsken börjar allt närma sig och jag hade verkligen inte haft något emot att åka till Ammarnäs och åka lite skoter, bräda osv. Men tyvärr så blir det ingen bräda för mej i år=(
Martina åker hem till påsk, men jag blir inte helt ensam här i förorten för mamma och Nicklas kommer på besök! Förhoppnings vis så kanske jag får mej ett påskägg i alla fall =)
Söta tjejjer i backeeeennnn

/Amanda

Ibiza

Efter en sommar i Stockholm känner vi att det behöver toppas med något extraordinärt! Ibiza blir ett perfekt resemål innan vi ska tillbaka till lilla skruttiga Skellefteå! Någon som känner sig taggad att haka på??



Till alla torrisar

Hur kan man inte vilja fara?


















Frågan är bara var mina egna bilder från förra året har tagit vägen..

/Martina


En ny vän

Synd för oss att vi inte befinner oss i Skellefteå aka Guldstaden nu då pappas nya bil har kommit... kanske tur för han?
Kommer dock att beslagta den när jag kommer hem. Martina vill passa på att varana att den kan upptäckas vara borta kring Påsk helgen!

I'm a I'm a hustla homie

Jag känner att jag måste berätta om en skräckupplevelse jag var med om när vi besökte Amerikat. Vi hade hyrt oss en fin Chrysler som vi skulle köra från Orlando ner till Miami. På vägen valde vi att svänga förbi Fort Lauderdale som vi bott i dom senaste gångerna.
I alla fall, när vi närmade oss ft luder så kände vi att det var dags att leta en toa. Vi körde då mot en liten affär/mack eller nått liknande. Jag minns att jag sade :
"Här måste det finnas en toa! Och det kan då absolut inte vara värre än Egypten." När vi kom in kände vi att denna affär var inte som Statoil...
Att dömma av affärens skick så förstod vi att dess toa ej skulle vara av det lyxigare skicket och vi hade ganska rätt.
Och ja, den var värre än toan i Egypten!. Det lucktade grillad kyckling... och såg ut som att en grillad kyckling spolats ner.. mer behöver jag inte säga.
Omskakade vi var efter traumat med toaletten bestämde vi oss för att köpa lite glass. Men plötsligt avbröts vi av ett dunkande ljud. Detta var en riktigt hård bas för det skakade i hela affären! En stor fet jävla bil parkerar just utanför dörren och ut kliver en mörkhyad gangsta med rasta flätor(förmodligen har han en pistol). Jag känner att mitt hjärta har stannat och jag blir livrädd. Han kommer in och stannar till, tittar runt och utbrister: "What the fuck" sen försvinner han ut i bilen igen.
Vi är fortfarande livrädda och väljer att köpa glassen så fort som möjligt.
Bakom det skottsäkra glaset i kassan sitter en liten Indie som säger "Take care" innan vi går.....
Sedan flyr vi från platsen.
Denna upplevelse fick mej att inse att Tumba ändå är rätt så tryggt trots allt
/Amanda

Harry, have you tried the chocolate frog ?

Eftersom mina vänner hemma i Skellefteå är sånna stora HP-fans så tänkte jag visa lite bilder från min vistelse i Harry Potter landet!
Ett riktigt coolt ställe var det trodde nästan att jag gick på Hogwarts där ett tag.. Honungs ölen smakade dock skit.. socker.. det gjorde också the chocolate frog... blev inte förvånad, det är ju usa?
ETT STÄLLE ATT REKOMENDERA för alla fans där ute! finns en hel del att handla där också.. själv fick jag med mig ett trollspö och en rosa sak som jag inte visste vad det var.. men den va söt.. den fick heta Nils.
/Amanda

23e Mats

Det börjar till att närma sig lönings dag och då firar vi med att åka till Skärholmen! men synd att lönen kommer att gå till hyra, SL-kort och mat denna månad så det blir inte mycke över till roligheter för oss...

Min pappa är svensk

Mamma ville gärna se hur brun jag blivit under min vecka i Miami så tänkte visa en före och efter bild =)
'
Undra hur många gånger jag kommer få höra frågan " Vilket land kommer du ifrån? " nu när jag börjar jobba igen...
funderar på att tatuera in en svensk flagga i pannan..
'
Nu blir det att möta upp Martin på willys då hon slutat jobba för att inhanlda lite food till vårat ikke längre så tomma kylskåp (tack till Martinas föräldrar). Sedan ska jag bege mig till Bauhaus för en Kick-off fest! spännande....
/Amanda

Han har en rumpa i ansiktet

Man brukar ju kalla det "Stjärt haka" om man har en liten skåra i den.. Men detta är bokstavligen en Stjärt haka! Den tar alla priser.
här kommer några frågor:
-Hur uppstoden?
-Är den oppererad?
-Tycker han att den är attraktiv?
-Vad händer om han får en finne mitt i skåran?
-Hur rakar han den?
-Gör den ont?
-Var han retad som liten?
Osv..
Blir lite rädd för den..
/Amanda

VI ÄR TILLBAKA

Okej, tillbaka till bloggandet nu då efter några veckors semester. Eftersom Amanda kom hem på lördag morgon och vi hade fin besök av Frida, så bestämde vi oss att fira med lite fiesta =)
Eftersom Amandas familj spenderade natten i Sthlm så valde vi att möta upp dom på Vapiano och lyxa till det med en riktigt god italiensk middag.
Blev en förfest på Scandic och sedan utgång på Collage där allt från idol jurysar till komiker, tellytubbies och paradise hotel deltagare hängde. Självklart så hängde vi i VIP rummet.

1 Mars

Vi har fått lite besök av Chrille här i veckan och då passar vi på att festa till med en god middag! Blodpudding med bacon!
Nej, faktiskt inte.. men det var egentilgen tänkt, undra varför det inte passade? Blir kyckling wok med ris =)
Jag kan ju meddela att allt är som det ska här i förorten, då Martina står vid spisen och Chrille tar hand om disken medans jag andas ut efter en slitsam dag med barnen. Helt ok!
Vill också passa på att hälsa till mina fina vänner som fortfarande är kvar i Skellefteå, SAKNAR ER!
/Amanda

RSS 2.0