fråga/svar

Svar till "nyfiken":
Skjortan kommer från Vero Moda!



/Martina

Brat, brat, stek, stek


Start again with a brand new name

Strålande sol här i estockholmo! har varit det nu i flera veckor, hoppas det fortsätter för man blir så himla glad!
Idag är det en ledig dag, väldigt skönt måste jag säga efter att ha jobbat 6 dagar i sträck. Blir att åka in till staden för att träffa kusin Simon som kommit tillbaka på besök, trevligt trevligt.
`
I Skellefteå sade man Amanda eller så kallades jag för Mandis eller Mandy. I förorten har jag också fått ett smeknamn, tydligen. Amandosh...
'
/AMANDOOSHHH

Vi lever

Länge sedan vi uppdaterat men det har helt enkelt inte funnits tid. Martina har varit i Skellefteå och jag har jobbat varje dag och haft fullt upp med att äta goda middagar ute tillsammans med Nicklas och mamma.
Snart är det valborgs och därför inhandlade vi engångsgrillar och en redig köttbit idag. Tyvärr blir det ingen större fest än så eftersom båda jobbar. Men något slags äventyr ska vi nog hitta på...
Blir även att inhandla bord och stolar till balkongen som nu är riktigt trevlig efter att mamma och nicklas hjälpt oss att styra upp den.
Trots vissa brister med stockholm, (mest förorten) så är det omöjligt att inte älska denna stad, speciellt sommartid.
Vi kommer ha en fantastisk sommar och ser framemot alla äventyr.
- Linkin park
- Peace and love
- Jobb (peengaar)
- Gröna lund
- Stureplan
- Kungsträgården
- Stan
- Skansen
- Vänner som kommer på besök
- Badställen att upptäcka
- Skärgården
Bara några av sakerna att se fram emot

Will you even look back when you think of me

Nu har Martina lämnat mig ensam till mitt öde och dragit till hemorten och allt bajsvatten. blir spännande och se om jag överlever mina ensamma dagar i förorten.
Men på fredag kommer mamma och Nicklas och då blir det förhoppningsvis en god, efterlängtad middag!
'
Tur att jag har Nils så jag slipper känna mig så ensam =)
´
/Amanda

mot skell

Åker hem till Skellefteå över helgen. Riktigt skönt kan jag lova! Saknar vattensängen och hoppas på en redig grillmiddag!=)



/Martina

Bruno<3

Men alltsåååå hur bra är inte hans nya låt dåå?? vill ju bara vissla med
Tänk om alla män var som Bruno



NJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

Vuxenträningen har gett resultat

Efter 3 månader i vår lilla lägenhet kände vi att det var dax att ta sig an hemligheten under vår säng. Vad vi egentligen fann där under vill ni verkligen inte veta...
Vi kan säga såhär.... det gröna avloppet i duschen blev plötsligt ett mycket litet problem.
Men med musiken på högsta volym och varandras support så tog vi oss igenom detta, nästan omöjliga uppdrag.
Efter att vi gjort oss av med liket

´



En anledning till varför vi inte dejtar killar som snusar. Superäckligt!! (obs. att moppen var vit innan.)



I'm just a stranger in a strange land

Har precis kommit hem från en lyckad kväll på jobbet. Har nämligen gjort 4 Bauhauskort under 4 timmar idag, inte illa!Om jag fortsätter i den takten så kommer det ju bli några på en vecka och de kommer tyskarna gilla! Min chef sa i alla fall att jag var duktig =)
Nu är det snart dags för mej att joina Martinus i sängen för imorgon väntas en fart fylld dag på stan med Anna.F
'
Bjuder på en duktig bild också
/Amanda

Pappa kan jag få en häst?


Det jobbiga med att bo här är att man saknar mycket man gjorde på fritiden hemma, typ som att gyma och rida. Jag skulle typ göra vad som helst för att få sätta mig på en häst just nu...
Men tills dess att vi flyttar hem får jag utnyttja de roliga man kan göra här, och inte hemma. Vaddå det är väl inget fel att stå som ett tap i en liten 1a och utföra jobbiga övningar för att man inte har råd med gymkort?
/Amanda

Jag vet att jag är populär

Martina säger att jag är ful.. tycker att hon är dum.

Bristningsgränsen är nådd!

Idag efter att vi handlat på Willys så valde vi att ta den 13 minuter långa promenaden hem till lägenheten. Och under denna tid hinner vi attackeras av X antal grupper från okänd destination.
Dom första sitter i uteserveringen på donken och stirrar ut oss samtidigt som dom lever om och ropar efter oss. Halvägs hem möter vi 2 män i pappas ålder och en av dom lutar sig mot mitt öra och viskar "KRASSHNIV KRAZZZNN ZIIIGNNN" och avslutar med ett litet puss ljud.
Jag hamnar i någon sorts trauma och försöker se det positiva med livet för att inte springa ut på vägen och bli överkörd av en bil.
'
Vi hinner gå 300 m innan den sista attacken sker. Vi passerar då storvretens grill där åter igen ett gäng av män i pappas ålder står och hänger. Eller vad vet jag dom kanske var 15 år också?
I alla fall så börjar dom som vi förväntat oss att ropa. Jag börjar allvarligt fundera på vart närmsta självmords ställe finns.
'
Vi tog oss hem oskadda trots allt trauma.
Ska det vara så här? en solig fredag kl 17.00? Ja tydligen i förorten. Ska det vara så att jag ska måsta springa till min vän när vi är ute på krogen och krama om henne för att hon är helt förstörd för att "folk" trackasserar henne ?Vill fan här ifrån. Det har fan passerat bristningsgränsen nu. När sommaren är slut kommer jag packa min väska och dra här ifrån fort som fan.
'
Och det här är bara en av alla situationer som sker varje dag. Jag blir seriöst förbannad att man inte ens ska kunna gå hem från stationen, jobba, handla, festa, träna osv utan att bli trackasserad.
Går inte att beskriva hur mycket jag saknar mitt svenne liv hemma.

Miiiiaami

Trots det vackra vädret som varit de senaste dagarna här i Stockholm så kan jag ändå inte sluta att längta tillbaka till Miami. Hur kan man egentligen vilja bo i Sverige?Snö året om.. iaf i Skellefteå.. typ.
Nej skämt och sido. Gillar sverige.. men skulle inte ha nått emot att bo på south beach i en kåk för någon millee och hänga på miami beach var annan dag, handla på Victoria's secret när jag vill, äta god mat, festa med LMFAO osv..
Vem vet, kanske blir det Miami här näst? Det återstår att se.
/Amanda

vi vet något som inte ni vet..

Jag vet inte hur länge till vi kan hålla på detta.... vi blir mer och mer påminda var dag..



/Martina

Stockholm levererar

Händelserik och lyckad kväll med Anna ute på Berns. Tyvärr kunde inte Amanda följa med pga jobb, men de tar vi igen till nästa helg!



/Martina


EN FIN DAG

Det blåser jävel idag och att ta sig ner till bussen kommer vara en kampf, kan jag lova! En sak som jag älskar med stockholm <3
Så här ser jag ut idag
/Amanda

Through the keyhole I watched you dress


Vad hände med detta underbara band? Jag hoppas på återförening i framtiden!



I comb the crowd and pick you out
My mouth moves too fast for you to figure it out
It starts eyes closed to fingers crossed
"To I swear, I say"
"To I swear, I say"


/Amanda

Tattoooooos

På senaste tiden har det funderats mycket på tatueringar. Både jag och Martina känner oss sugna på att göra någonting najs och när vi upptäckte att vi hade vårt eget Miami Ink nere i centrum så känndes det som ett måste innan vi lämnar detta ställe.
Martina funderar på att göra någon av dessa i svanken. Själv tänker jag nog köra på det klassiska med ett ankare på armen.
/Amanda

Martina är fan snygg.................

Det börjar bli vår här i stockholm nu och man känner bara hur humöret är på topp så fort solen kommer fram. En perfekt dag för att få lite fin besök från Skellefteå också. En trogen kompanjon vid namn Anna.F har nämligen bestämt sig för att besöka huvudstaden i några dagar fram över.
Ikväll firar vi hennes ankomst med billig pizza från Willys, lite chips och så måste vi ju självklart se SAIK i final.

FRED OCH KÄRLEEEK

Nu är biljetter bokade, detta kommer bli underbart!!!!!!!

Let's have a toast for the douchebags


It's the moment of truth and the moment to lie

Det är synd att Peace & Love och Stadsfesten är samma datum i sommar för jag hade velat fara på båda. Hade varit roligt att åka hem under festivalen och träffa en massa folk som man inte träffat på ett halv år.
Först var jag inne på att åka hem, men sen när jag såg att detta band skulle spela på P&L så var det inget snack om saken! Vem vill inte stå längst fram och smeka på Jared =)
Ett av mina favorit band sen några år tillbaka, detta ska jag inte missa! Fyfan så jävla bra dom är.
/Amanda

RSS 2.0