sista veckan på jobbet

Det var en sådär jobbig stämning på jobbet idag. Vi hade en ny anställd vid namn Leif och han skulle ragga på mig hela dagen.. Okej han sa aldrig något men blickarna han gav mig, shiiet asjobbigt..


Leffeboy

/Martina

I'm a killer when the lights go out

Klockan var inte ens 7 men jag kunde ej sova längre... så nu sitter jag här och ser vakna med the voice och funderar vad jag ska göra av denna dag.
´
Helgen levererade. Middag med bauhaus på en trevlig båt med live musik ute i stockholms skärgård, där det festades till med lite tacos, drinkar och whisky. Sedan mötte jag och några kollegor upp Julia och Martina och drog vi vidare till Ambasadeur.
Natten spenderades på dansgolvet och senare vidare till VIP rummet där musiken var bättre än någonsin. Baywatch låten och Backstreet boys förgyllde min natt!
/Amanda

1 September

Sista månaden i Sthlm nu! Och 2 av veckorna kommer spenderas på Rhodos. Mycket blandade känslor hära...
Börjar längta hem, samtidigt vill jag typ vara kvar... men inte i förorten. Känner mig också sjukt taggad på en semester på Rhodos.
Men men nu är iaf biljetter hem bokat och jag lämnade precis in mina kläder och personal kort på bauhaus. Ser fram emot firma festen på Lördag.
'
Så nu gäller det  att ta vara på de sista dagarna här i huvudstaden. Ikväll blir det Oscar Linnros!
Saknar min fina kissee =(=(
'
/Amanda

RSS 2.0